Autoverhuur Nauru
Zoeken, Vergelijken & Boek Uw Auto
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:

8.6 / 10

         

Gebaseerd op 128 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 636 beoordelingen

 
 

Goedkope autohuur Nauru

 • Alle locaties voor Nauru

 • Autoverhuurbedrijven in Nauru

 • Nuttige links voor Nauru Autoverhuur

Feiten over Nauru die u nodig hebt om te weten

Gelegen op de Pacific Basin, Nauru wordt beschouwd als te zijn onder de sterrenbeeld staten die de Federatie van Micronesië vormen. De exacte geschiedenis van deze eilandnatie is onduidelijk; de taal niet lijken op een van de talen die worden gesproken op het Pacific basin. De staat van Nauru, heeft echter niet laten een onduidelijk geschiedenis definiëren hen. Aan het einde van de eeuw, Nauru sloot zich aan bij de VN als een lid-staat. Met deze stap werd het land van de wereld kleinste onafhankelijke Republiek.

Nauru in getallen

De volgende cijfers presenteren een beeld van wat precies de staat van Nauru als kijkt:

 • 21: het aantal vierkante kilometers dat betrekking heeft op de landmassa van Nauru.
 • 30: de afstand in kilometer van de kustlijn van Nauru.
 • 1968: het jaar dat Nauru werd een onafhankelijke staat na sinds de Tweede Wereldoorlog als een Verenigde Naties trustgebied vastgehouden.
 • 9378: de totale bevolking van de bevolking van Nauru; van deze 78% zijn van het christelijk geloof, met het resterende percentage beoefenen van inheemse religies.

Deze Micronesia staat ontvangt een overvloed aan bezoekers per jaar. Bent u bezig met een bezoekje brengen dit deel die elk snel, voor welke reden dan ook moment, zij het zakelijke of vrije tijd, is het belangrijk om te begrijpen wat deze Nauru is alles over. Op deze manier zult u beter geplaatst wanneer de tijd rijp is voor een bezoek aan deze prachtige staat.

Een algemeen overzicht van Nauru

 • De belangrijkste economische hoofdbestanddeel van het land is-fosfaat. De exportmarkt van dit mineraal van Nauru rekening voor meer dan 50% van de Naties BBP.
 • De monetaire valuta die wordt gebruikt in deze toestand is de Nauru Dollar. Om te krijgen de wisselkoers voor de Nauru dollar ten opzichte van andere valuta's wereld Controleer de zakelijke pagina's.
 • De grootste handelspartner van Nauru is Australië, die dit grondgebied bezet had voordat de Japanners nam tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Openbaar vervoer en auto huren faciliteiten in Nauru

Wanneer u besluit om te reizen naar dit prachtige eiland van Nauru, hoeft u niet zorgen te maken over vervoerskwesties. Het land wordt bediend door een fatsoenlijke luchthaven en ligt op enkele kilometers van de vierentwintig van geasfalteerde weg. Nauru heeft één poort die als haar water portaal naar de rest van de wereld fungeert.

In Nauru, kunnen bezoekers rond krijgen door het huren van een auto van een auto huren. Er zijn een aantal auto's huren agentschappen in Nauru. De auto huren pakket aangeboden aan klanten variëren van premie auto

Verhuur aan goedkope auto huren diensten. Om te kwalificeren voor autoverhuur in Nauru, bent u verplicht om een internationale rijbewijs, alsmede wat geld voor de exploitatiekosten van het voertuig.  Samenwerken met een autoverhuur bedrijf is een zekere manier om ervoor te zorgen dat het laatste wat dat je zorgen over vervoer is. Op deze manier kunt u verkennen de eiland of Nauru, heinde en verre op uw eigen plezier. De staat van Nauru heeft een moderne telefoniesysteem dat satelliet mobiele netwerken ondersteunt; u kunt veel plezier en blijf in contact met mensen terug naar huis.

Populaire Nauru autoverhuur en autoverhuur locaties

Neem contact op met onze afdeling reserveringen

[EST] ma - vrij: 03:00 - 16:00  Za - zo : 3:00-11:00

[GMT] ma - vrij: 08:00 - 16:00  Za - zo : 8:00-16:00

Neem telefonisch contact met ons op
 • Verenigde Staten (++1) 866 735 1715 Duitsland (++ 49) 0800 789 5047
 • Verenigd Koninkrijk (++44) 0800 078 9054 Spanje (++34) 914 141 480
 • Australie (++61) 1800 210 813 Frankrijk (++33) 170 700 593
 • Nederland (++31) 0800 020 0459 Belgie (++32) 02 400 4165